Ducatibox
Ducatibox
Ducatibox
Ducatibox
Ducatibox
Auto Experts

Polish faruri

foliiautovaslui.ro_polish-auto

Polish faruri

Te asteptam intr-un mediu placut unde poti astepta confortabil in timp ce noi lucram la masina ta. Iti oferim acces la internet, TV, cafea si ceai pentru a trece mai usor timpul. Lucram doar pe baza de programare

0744 645 343

Pentru a reda transparenta lor, trebuie netezit lacul de protectie afectat si inlocuit cu folie de protectie speciala pentru faruri. Aceasta folie este cea mai buna solutie de protectie pentru faruri care poate fi aplicata dupa reconditionare, prevenind matuirea lor si protejand impotriva pietricelelor si conditiilor severe de drum.

Pentru a efectua un polish auto (polish caroserie, polish faruri) de calitate, ai nevoie atat de instrumente, cat si de solutii profesionale, astfel incat rezultatele sa fie uimitoare. In continuare va prezentam cateva proiecte realizate din atelierul nostru de detailing.

Daca apelezi la un centru specializat de detailing auto, vei fi surprins, in primul rand, de preturile care nu sunt tocmai mici pentru aceste servicii, insa rezultatele sunt impresionante. Pasionatii de perfectiune aleg aceste servicii pentru a reda stralucirea masinilor lor.

Pentru informatii privind preturile la serviciile prezentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744 645 343
Sau vizitati pagina OFERTE

Aplicare folii auto omologate RAR, colantare auto, folie protectie caroserie (paint protection film), inscriptionari auto, reparatii sau inlocuire parbrize auto, folie cladiri, inchideri terase & foisoare cu folie transparenta, folie antiefractie.

contactati-ne!

Retele sociale