1. Cele mai ieftine folii, din randul celor bune calitativ sunt foliile vopsite, cu reflexia cea mai mica la soare, acestea fiind de diferite culori. (ex: LLumar seria AT)

2. Urmatoarea categorie este cea a foliilor vopsite in multistrat. Desi sunt identice cu cele prezentate mai sus, acestea au un strat anti-zgariere mult mai bun, sunt aproape insesizabil mai inchise datorita multiplelor straturi suprapuse de vopsea si desigur beneficiaza de o garantie mai mare, datorat si unui cost de productie mai complex. (ex: LLumar seria ATC)

3. Cea de-a treia categorie dar nu si ultima, este cea a foliilor vopsite in multistrat, dar care au in compozitia lor un strat metalic, care reflecta energia solara cel mai bine dintre toate foliile. Dezavantajul acestei folii este acela ca poate interfera cu echipamentele GSM, GPS, infrarosu, etc. De asemenea precizam faptul ca acestea nu sunt „fade” la aspect ca si celelalte folii datorita stratului de aluminiu din compozitia lor. Ele prezentand in cazul celor auto o usoara reflexie, gen oglinda, iar in cazul foliilor aplicate pe geamurile cladirilor unde nu este nici un pericol de a deranja pe cineva, acestea din urma prezinta un aspect total de oglinda, compozitia ei fiind alcatuita doar din aluminiu multistrat. (ex: LLumar ATR)

4. Ultima categorie este cea a foliilor ceramice. Acestea sunt cele mai noi aparute in industria foliilor. Create prin cea mai noua tehnologie, nano-tehnologia si avand in compozitia lor cel mai intalnit element de pe planeta noastra (carbonul) acestea blocheaza energia solara ca un perete, oferind protectia solara cea mai eficienta, benefica celor care si-o monteaza. Aceasta este o folie la fel de neagra si fara luciu ca si cele vopsite, doar ca are o claritate perfecta datorata tehnologiei de productie. (ex: LLumar Lati) Accesati aici pentru datele tehnice oferite de furnizorul nostru LLumar.