Folie antiefractie

Folia antiefracţie se utilizează pentru a preveni tentativele de efracţie prin spargerea geamurilor, acestea întârziind accesul hoţului în spaţiul protejat.

În cazul în care se loveşte suprafaţa vitrată, sticla geamului se va sparge dar nu va cădea imediat deoarece folia este lipită de sticlă şi va menţine geamul pe poziţie.

Pe lângă rolul antiefracţie, folia are şi rol de protecţie pentru persoanele şi bunurile din interior în cazuri de vandalism sau calamităţi naturale.

„Aplicarea foliei pe geam va ofera protectie reala 24 de ore din 24, fara a avea nevoie de o intretinere speciala, ani la rand!”

Reprezinta cea mai simpla, eleganta, dar in acelasi timp cea mai eficienta si avantajoasa solutie prin care putem creste rezistenta geamurilor, protejandu-ne astfel impotriva intrarilor prin efractie si impotriva accidentelor

Exista folii antiefractie transparente si folii antiefractie combinate cu rol decorativ si de protejare a intimitatii, sau folii antiefractie combinate si cu protectie solara.

Aplicarea foliei pe vitrina unui magazin ii confera acesteia o reala protectie antifurt. O piatra aruncata cu forta asupra unei astfel de vitrine va provoca in cel mai rau caz doar o perforare in geam, fara ca acesta sa cada tot, spart in bucati. Infractorul va reusi sa introduca cel mult mana prin spartura, fata de cazul unei vitrine neprotejate de folie, care ar cadea complet si ar permite accesul liber in interiorul magazinului.