Folii auto OMOLOGATE

Folii auto Vaslui – Aplicare folie auto omologata RAR

Prin respingerea a peste 99% din razele ultraviolete, foliile auto aduc un plus de confort si siguranta pentru copii si persoanele sensibile. In cazul unui accident adezivul puternic retine mare parte din cioburi, reducand riscul de ranire. De asemenea foliile reduc notabil lumina orbitoare chiar si cu 90%.

Mai multa siguranta si confort
Vrei o masina eleganta care sa impresioneze?
Foliile auto ofera un aspect deosebit masinii dumneavastra, o fac mai stilatata, mai dinamica, cu un look sarmant, misterios, altfel spus ii schimba aspectul total, in mai bine. De asemenea sa nu uitam ca valoarea estetica a masinii creste considerabil.

Doresti confort maxim?
Dvs. si familia dvs. meritati sa aveti tot confortul in masina! Foliile va protejeaza de soare, deoarece acestea reflecta pana la 70% din energia solara (caldura). Instalatia de climatizare functioneaza mult mai putin, lucru ce duce la un consum mai scazut de carburant si o poluare mai redusa pentru mediu.

Aveti grija de copii dvs.!
Pielea si ochii copiiilor au o sensibilitate crescuta la actiunea razelor UV. Tot aceste raze sunt responsabile de aparitia si inaintarea anumitor afectiuni de vedere si boli de piele (mai multe forme a cancerului de piele).

Pentru a preveni pericolul acesta, luati masurile necesare de protectie! Chiar si cele mai deschise folii LLumar absorb 99% din razele UV (UV A si UV B). Mai mult, foliile AU75UV absorb 99,5% raze UV in conditiile in care lasa sa treaca 75% lumina vizibila, desi acestea sunt practic invizibile.

Renumite pentru calitatea, stabilitatea culorilor si a stratului antizgariere, foliile sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala avand o garantie de minim 3 pana la 12 ani in cazul celor auto, iar cele pentru cladiri sunt garantate pana la 15 ani.

Protectie impotriva razelor UV
Razele UV sunt responsabile pentru decolorarea tapiteriei si pentru imbatranirea pieselor din material plastic din automobilul dumneavoastra. Din cauza razelor UV materialul plastic isi pierde elasticitatea, culoarea sa devine spalacita si devine casant. Razele UV nu trebuiesc neglijate atunci cand suntenti in masina. Ganditiva ce se poate intampla daca mergeti la plaja o singura zi fara crema de protectie solara. Programati-va chiar acum pentru aplicarea de folii auto LLumar !

Siguranta pe sosea
Intelegem cat de important este sa puteti calatori in siguranta pe sosea. Geamurile infoliate va protejeaza de ranirea cu cioburi. Chiar si la un impact puternic geamurile infoliate isi pastreaza pozitia si forma initiala.

Pentru mai multe detalii suplimentare operatorii nostri va stau la dispozitie