Folii terase Bacau Inchideri terase Bacau

Folii terase Bacau Inchideri terase Bacau va oferim soluții inovative și practice pentru acoperirea teraselor, balconelor sau altor suprafețe similare. Acestea sunt realizate dintr-un material plastic de înaltă calitate, care oferă o protecție durabilă împotriva intemperiilor, razele UV și a altor agenți externi. Oferind o gamă largă de culori și modele, foliile terase Bacău pot fi adaptate la orice stil arhitectural și decor, conferind teraselor un aspect modern și elegant. În plus, acestea sunt ușor de întreținut și de curățat, contribuind la menținerea unui aspect curat și frumos al teraselor. Cu noi, veți putea să vă bucurați de confortul și de frumusețea terasei dumneavoastră, indiferent de condițiile meteorologice.

Inchideri terase & foisoare cu folie transparenta.

  • Sistem inchidere casetat

Ruloul are suplimentar fata de varianta simpla, ghidaje laterale din aluminiu si caseta in partea de sus, astfel folia transparenta atunci cand este rulata pe tambur ramane ascunsa in cutia de aluminiu. Ruloul transparent poate fi actionat manual sau cu telecomanda.

  • Sistem inchidere simpla

Acest model de rulou cu folie transparenta se foloseste la terase, balcoane si foisoare. Ruloul transparent protejaza spatiul (terasa, veranda) de ploaie, vant sau zapada. Prelata ruloului este complet transparenta (se ruleaza pe tambur sau fixata in bridele montate pe stalpi si in partea superioara).

Inchiderile de terase cu folie transparenta sunt cele mai ieftine solutii de inchideri terase (foisoare), dar in acelasi timp si foarte eficiente. Oferim posibilitatea de a va inchide terasa, foisorul, veranda cu folii transparente sau geamuri glisante.

Cauti un producator sa iti confectioneze prelate transparente la comanda pentru terasa ta? foliiterase.ro confectioneaza pe dimensiunile clientului diverse modele de prelate transparente pentru inchiderea terasei sau al foisorului din lemn. Eficienta maxima, accesibil ca pret, montaj foarte rapid, prelata transparenta poate fi montata chiar de o singura persoana.

  • SISTEME DE INCHIDERE TERASE & FOISOARE

Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si are in portofoliu + 1500 de proiecte unice cu diverse produse. Asamblam produse pentru acoperirea si inchiderea teraselor & foisoarelor.

  • MONTAJ

Oriunde un tara prin echipe proprii sau colaboratori. Termen livrare si montaj: 5-14 zile in functie de tipul si dificultatea lucrarii.