www.foliiterase.ro

Folii terase – Servicii profesionale de inchidere terase si foisoare

Se confectioneaza pe dimensiunile clientului diverse modele de prelate transparente pentru inchiderea terasei sau al foisorului din lemn. Eficienta maxima, accesibil ca pret, montaj foarte rapid, prelata transparenta poate fi montata chiar de o singura persoana.

Există o varietate de opțiuni de folii pentru inchiderea teraselor, iar alegerea depinde de preferințele personale, de caracteristicile terasei și de bugetul disponibil.

Folii terase – opțiuni comune pentru foliile de inchidere a teraselor includ:

  1. Folii din policarbonat – sunt foarte rezistente și durabile, oferă o protecție bună împotriva intemperiilor și a razelor UV și permit pătrunderea luminii naturale. De asemenea, acestea sunt relativ ușor de instalat și de întreținut.
  2. Folii din sticlă securizată – oferă o transparență excelentă și o protecție bună împotriva vântului, ploii și zăpezii. Acestea sunt foarte durabile și de obicei necesită un cadru de susținere solid pentru a le fixa.
  3. Folii din PVC – sunt o opțiune mai economică decât celelalte două, dar nu sunt la fel de durabile și nu oferă o protecție la fel de bună împotriva intemperiilor și a razelor UV. Cu toate acestea, acestea pot fi o opțiune bună pentru terasele mai mici sau pentru cei cu un buget mai mic.

Este important să țineți cont de toate aceste caracteristici atunci când decideți ce tip de folie să folosiți pentru inchiderea terasei, pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

folii terase
folii terase

Folii terase – cu sistem inchidere casetat sau simplu

Folii terase – Sistem cu rulou casetat

Sistemul de inchideri terase cu rulou transparent casetat reprezinta varianta premium a sistemelor pentru inchiderea terasei cu folie transparenta.

Acest sistem se adreseaza in special restaurantelor si cafenelelor cu terasa pentru prelungirea duratei de utilizare in sezonul rece. Poate fi utilizat cu succes si in zona rezidentiala, la inchiderea terasei sau a balconului.

Folii terase – Sistem inchidere simpla

Acest model de rulou cu folie transparenta se foloseste la terase, balcoane si foisoare. Ruloul transparent protejaza spatiul (terasa, veranda) de ploaie, vant sau zapada. Prelata ruloului este complet transparenta (se ruleaza pe tambur sau fixata in bridele montate pe stalpi si in partea superioara).

Pentru mai multe detalii suplimentare operatorii nostri va stau la dispozitie