Montaje si reparatii parbrize auto – Centru de parbrize Vaslui

Centru de parbrize Vaslui – Servicii profesionale de montare parbrize, lunete, geamuri laterale in Vaslui.
Va punem la dispozitie o gama variata de parbrize indiferent de modelul masinii, iar echipa noastra va ofera un montaj rapid, asiugrandu-va eficienta si calitatea serviciilor. Acesta se poate face la sediul nostru, dar si la domiciliul dumneavoastra. Centrul de parbrize Vaslui este lider de piata pentru calitatea serviciilor si a produselor oferite la un pret minim.

Putem monta rapid parbrizul potrivit masinii tale de catre un profesionist din echipa noastra – centrul de parbrize vaslui, primind astfel garatia produsului pe o perioadă de 24 de luni. Centrul de parbrize Vaslui este lider de piata pentru calitatea serviciilor si a produselor oferite la un pret minim.

Centru de parbrize

In cazul parbrizelor fisurate usor, nu este nevoie inlocuirea, ci se recomanda repararea lor. Este important sa va prezentati cat mai repede la sediul nostru, pentru a evita patrunderea impuritatilor si agravarea fisurii.

Echipa noastra se va ocupa în cel mai mic detaliu de problema dumneavoastra pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de siguranta in trafic.

Inlocuire parbriz auto
Inlocuire luneta auto
Inlocuire geam lateral auto
Reparatii parbrize auto

Centru de parbrize
Parbrize auto Vaslui

Pentru mai multe detalii suplimentare operatorii nostri va stau la dispozitie