Se monteaza pe tamplaria deja existenta si au caseta la exterior. Caseta lor ramane vizibila si poate avea forma ovala sau tesita la 45ᵒ.

Rulourile exterioare se monteaza pe tamplaria deja existenta (se aplica pe ferestre) si au caseta la exterior. Caseta lor ramane vizibila si poate avea forma ovala sau tesita la 45ᵒ. Sunt fabricate integral din aluminiu, folosindu-se componente de cea mai buna calitate pentru ca produsul rezultat sa fie unul rezistent si fiabil in timp. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolatie termica si fonica.

Intimitate – Cand sunt trase, rulourile exterioare ofera intimitate si te protejeaza de privirile indiscrete.

Izolare fonica – Reduc zgomotul din exterior cu pana la 10 dB. La un nivel acceptabil de poluare fonica de 60 dB (conform standardelor europene), reducerea este de 15%.

Consum redus – Rulourile exterioare reduc facturile cu pana la 10% deoarece elimina mare parte din pierderile de caldura de la nivelul ferestrelor.

Protectie solara – Cand sunt coborate, asigura umbra si racoarea naturala pe timp de vara.

Siguranta si securitate – Sunt rezistente, fiind realizate din materiale de calitate si din componente robuste. Pot fi dotate suplimentar cu sisteme antiefractie performante.