Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de administrator al site-ului foliiautovaslui.ro, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care a-ti agreat sa le respectati.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC MINOR AUTO SRL si utilizatori / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe ecranul dvs. si cea a produsului in sine.

SC MINOR AUTO SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda online, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului.

SC MINOR AUTO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 14 zile de la data acceptarii livrarii. SC MINOR AUTO SRL se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 14 de zile numai dupa reurnarea produselor in conditiile specificate.

Preturi si transport

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului. Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când consideram necesar, daca sau modificat preturile de achizitie sau pretul afisat este eronat.

Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat. Termenul normal de prelucrare a unei comenzi este de 24 ore, termenul de livrare normal al unei comenzi este de 48 ore. Daca produsele nu sunt in stoc propriu, stoc furnizor sau pot apare intarzaieri veti fi contactat in maxim 24 ore de la plasarea comenzii.

Promotii si concursuri

SC MINOR AUTO SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

MINOR AUTO SRL colecteaza si prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si adresa IP de unde se acceseaza magazinele online. Scopul colectarii si prelucararii datelor personale sunt: facturare, informarea clientilor, email sau telefonic, cu privire la comenzile plasate in magazinele online, la noutati sau oferte. Asiguram securitatea și confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le incredintati, prin proceduri stricte și masuri de protejare a lor, revizuite periodic.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul foliiautovaslui.ro si site-urile partenere poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Stergerea datelor personale se face la cerere prin email (prin email-ul prin care este inregistrat utilizatorul) sau telefon, distrugerea facturilor se poate face dupa durata minima de pastrare conform legilor in vigoare.

MINOR AUTO SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare: furnizori de servicii de curierat, servicii de plata / bancare, servicii de marketing, alte companii cu care putem avea programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate conform prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate catre institutiile statului abilitate in acest sens confom legilor in vigoare.